luni, 30 aprilie 2012

My first giveaway!!(inchis)

     Heeey,my girls!:*

 Astazi v'am pregatit o mica mica surpriza:D.Vreau sa dau startul primului meu giveaway cu pretextul celor 2 luni implinite de blogging<3!!
 Dupa cum stiti din postarea precedenta,am fost la cumparaturi de curand si mi'a trecut prin gand sa va cumpar si voua ceva.Nu este un premiu imens,nu am atatia bani:))..dar totusi este o mica atentie care sper sa va bucure.Din cate stiu Essence se gaseste doar in cateva zone ale tarii,ff putine si de aceea m'am gandit sa ofer sansa uneia dintre voi sa incerce aceste produse,pentru ca stiu cum este sa iti doresti un brand de produse la care inca nu poti ajunge:D.Cum spuneam nu este un premiu mare pentru ca sunt eleva si nu am decat o alocatie,dar sper sa va inscrieti in numar cat mai mare.
 Sa nu o mai lungim asa:))..si sa va arat premiile:


*Essence glossy lipbalm nuanta/aroma berry sorbet
*Essence mono eyeshadow nuanta 59 cooper island
Produsele sunt noi cumparate,nu mi'as permite sa va ofer produse folosite sau incercate de mine.

 Trecem la reguli,sunt ff simple(cele cu steluta sunt obligatorii,celelalte sunt optionale)
-Sa ma urmariti pe blog*
-Sa ma urmariti prin e-mail
-Sa postati despre acest micut giveaway pe blogul vostru(daca aveti)
-Sa imi lasati un comentariu la acest giveaway cu numele cu care ma urmariti,cu adresa de e'mail si sa imi spuneti ce doriti sa vedeti pe blog'ul meu in viitorul apropiat*

 Data limita a giveaway'ului este 7 mai:).
 Castigatoarea va fi aleasa prin random,si o voi contacta eu:).

 Astept sa va inscrieti in numar cat mai mare,va pup si ne citim la urmatoarea postare!:*

XoXo,Alle:*


duminică, 29 aprilie 2012

Lush giveaway by Overseeing Fashion


   Vreau sa va anunt despre un giveaway ff dragutz cu produse LUSH.Cine nu isi doreste prodese LUSH,eu una de foarte mult timp imi doresc sa incerc ceva de la ei asa ca nu am rezistat fara sa nu ma inscriu la acest concurs<3.
 
 Aveti AICI link catre postarea giveaway'ului.
 Deadline:5 mai.
 Succes!:*

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Little haul:)

    Heeey,girls!:*

 Mi'a fost fff dor de voi,si chiar aveam pofta sa postez ceva si avand in vedere faptul ca tocmai m'am intors de la cumparaturi m'am gandit sa fac un micut haul cu unele dintre cumparaturile pe care le'am facut.
 Evident ca am trecut din noua pe la standul celor de la Essence si nu am indraznit sa plec cu mana goala:))..soo,sa va arat ce mi'am cumparat:*.
 

  Buun,deci produsele sunt urmatoarele:

*Silky touch blush

In nuanta 10 adorable


  *Gel eyeliner: iubitul gel eyeliner de la Essence pe care mi'l doream de ceva vreme + ca este primul meu eyeliner gel:x


                                                         In nuanta 01 midnight in Paris

 

   *Impreuna cu eyeliner'ul imi trebuia evident si o pensula cu care sa il aplic asa ca mi'am cumarat'o tot pe cea de la Essence:Gel eyeliner brush


   *Ascutitoare Essence: chiar aveam mare nevoiee de una pt ca cea veche s'a spart:)

 
   *Si ultimul produs achizitonat este:Crema hidratanta anti-imperfectiuni de la Elmiplant(careia am uitat sa ii fac poza:D).Imi doream de mult sa o folosesc pt ca am vazut cateva review'uri pozitive in legatura cu ea si din cate am citit ar avea rezultate vizibile asupra dimensiunii porilor sau asupra aparitie cosurilor.Dupa ce o voi testa,in jur de o luna,voi reveni cu un review.

   Si cam acestea sunt toate produsele pe care mi le'am achizitionat.Daca doriti sa fac un review la unul dintre produsele prezentate mai sus sau daca aveti intrebari in legatura cu ele,sectiunea de comentarii va sta la dispozitie.Am cateva review'uri pe care trebuie sa le fac de ceva vreme asa ca fiti pe aproape:).Va pup si ne citim la urmatoarea postare.Bye,bye:*!

XoXo,Alle:*

miercuri, 25 aprilie 2012

Aslavital mineralactiv

     Heeey,girls!:*
 Astazi mi'au ajuns monstrele gratuite de la Aslavital pentru a le incerca.Chiar eram ff curioasa sa incerc aceste creme din noua gama Farmec pentru ca am vazut ca multa lume vorbeste despre ele.
 Buun,monstrele pe care le'am primit eu sunt urmatoarele:


In total sunt 8 monstre,cate 2 din fiecare crema:).Aceasta gama se lauda ca,contine o formula unica de argila naturala din Muntii Padurea Craiului si extrat ecocentrificat de goji,ambele ideale pentru tenul sensibil deoarece energizeaza celulele,regenereaza,hidrateaza si tonifica pielea.Unele dintre monstre le'am pastrat pentru mine si altele i le'am dat mamei mele.


*Crema antirid contur ochi: pe aceasta am pastrat'o pt mine deoarece sunt in cautarea unei creme de ochi asa ca am dorit sa o incerc si pe aceasta sa vad ce efecte are.
*Crema intens hidratanta cu SPF15: i'am dat'o mamei mele pe aceasta.






*Crema ultraprotectoare cu SPF50: o pastrez pentru mai la vara cand o sa fie soarele mai puternic deoarece are un spf destul de mare.
*Crema regeneranta netezire riduri: eu cum nu am riduri,i'am dat'o mamei mele.

 Si cam aceasta sunt toate monstrele pe care le'am prmit,acum urmeaza sa le testez si daca ma atrage ceva in mod special poate il voi achizitiona.Va pup si ne citim la uramtoarea postare.Bye,bye!:*

XoXo,Alle:*

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Review:Sapunuri naturale:)

     Heeey,girls!:*
  Astazi vorbim despre sapunuri naturale:D.Am inceput sa fac o pasiune pentru toate lucrurile de genul bio atat pentru ten cat si pentru corp sau par,asa ca acum o saptamana si putin mi'am cumparat de la un targ de Paste din orasul meu 2 sapunuri care contin ingrediente 100% naturale si care sunt foarte benefice tenului.Pentru ca imi plac foarte mult m'am gandit sa le fac rapid un review,poate ca unele dintre voi ati putea fi interesate:).

 Buuun,sa trecem la treaba:

*Sapun natural cu lapte de capra:


 O lunga perioada de timp, laptele de capra a ocupat „scaunul din spate”, deoarece laptele de vaca era renumit in industria produselor cosmetice si a ingrijirii sanatatii. Aceasta pana cand cercetatorii si oamenii de stiinta au descoperit beneficiile laptelui de capra. Are un efect hidratant si calmat extraordinar pentru piele. Laptele de capra contine de asemenea extrem de multi nutrienti care pot intineri pielea. Daca ai probleme cu acneea, cu siguranta poti trece sapunul cu lapte de capra pe lista arsenalelor de lupta impotriva ei.

 Acestea sunt doar cateva beneficii pe care le poseda laptele de capra asupra tenului nostru.Daca doriti sa aflati ce spun producatorii despre acest sapun si daca doriti sa vi'l achizitionati dati click AICI.


   Sii acum sa va spun si parerea mea despre el:
-este hidratant,nu usuca pielea si o lasa catifelata la atingere
-contine numai ingrediente naturale
-mie personal imi place cum miroase
-este foarte laptos si se duce ceva mai repede decat un sapun obisnuit
-face exact tot ceea ce promite
-love it<3!!

  *Sapun exfoliant natural cu miere si tarate:


 ''Este un săpun ideal pentru exfolierea pielii şi eliminarea punctelor negre. Tărâţele de grâu combinate cu mierea acţionează rapid asupra tenului gras şi încărcat. Având o importanţă deosebită pentru îngrijirea frumuseţii, mierea regenerează pielea, o hidratează, dându-i o elasticitate potrivită, o împrospătează şi o întinereşte. Datorită efectelor sale antibacteriene este un excelent remediu împotriva coşurilor şi zgârieturilor.''
  
  Asta ne impartasesc producatorii despre acest sapun,daca doriti sa il achizitionati dati click AICI.


  Sii acum si parerea mea despre el:
-nu usuca pielea
-ofera fetei o exfoliere gentila
-elimina punctele negre si impuritatile de pe fata
-nu are un miros foarte placut(mie personal nu prea imi place)
-contine numai ingrediente 100% naturale si se consuma mai repede fata de un sapun obisnuit
-face tot ceea ce promite
-lovee it<3!

  Cam asta ar fii tot,daca doriti sa mai incercati si alte tipuri de sapunuri naturale intrati AICI.Sper sa va fie de folos acest review si ne citim la urmatoare postare,va pup:* bye,bye!:*

   XoXo,Alle:*



  

miercuri, 18 aprilie 2012

Cat costa fata mea?

     Heeey,girls!:*
 Am observat ca multe,multe blogg'arite au facut acest tag,ff amuzat dupa parerea mea:))..in care fiecare fata isi calculeaza o suma intre preturile tuturor produselor pe care le folosesc pentru fata...iar la final aveau un oarecare soc cand descopereau ce suma de bani ''isi pun pe fata'':)).M'am gandit sa il fac si eu..dar evident ca eu nu am produse exagerat de scumpe asa ca suma mea nu va fi imensa...va fi una modesta:D
 Buuun,sa trecem la treaba(vor intra si produse de curatare,demachiante,creme si make-up):

*Sapun exfoliant cu miere si tarate BioLife-15 lei
*Sapun din lapte de capra BioLife-15 lei
*Servetele demachiante Nivea-12 lei
*Lotiune tonica Tenapin-8 lei
*Crema hidratanta de zi Nivea-18 lei
*Tinted Moisturizer Nivea-30lei
*Anticearcan Studio Artist Oriflame-14 lei
*Concealer 3in1 Essence-12 lei
*Pundra Stay Matte Rimmel London-22;ei
*The beauty encyclopedia E.l.f. face edition-30lei
*Blush Miss Sporty-9 lei
*Quad Avon Mocha latte-24 lei
*Rimel pentru volum Yves Rocher-60 lei
*Balsam de buze Nivea cu rodie-9 lei
*Ruj de buze Dagree Yves Rocher-28 lei
*Lac de buze Yves Rocher-52 lei

     TOTAL: 358 lei

Hmm....nu prea mult zic eu,e destul de ok:).Sper ca v'a placut si astept sa vad acest tag la cat mai multe dintre voi.Va pup si ne citim la urmatoarea postare.Bye,bye!:*:*

XoXo,Alle:*

duminică, 15 aprilie 2012

Paste Fericit!:*

     Paste Fercicit si Hristos a inviat,scumpele melee!>:D<
 Fie ca aceasta sarbatoare sfanta sa va umple casa si sufletele de bucurie,lumina si caldura.Sa aveti parte de cel mai frumos Paste alaturi de familie si de cei dragi.Va urez inca o data Paste Fericit,va pup si va imbratisez!:*









Cu multa dragoste,
                  Alexandra:*

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Essence:x

     Heeeey,girls!:*

 Se paree ca am fost o fetita cuminte asa ca drept rasplata a trecut iepurasul si pe la mine(sau ma rog,m'am dus eu pe la el:D) si m'am ales cu foarte multe lucruri frumoase.Pe langa haine si dulciuri am mai primit si cateva cosmetice(ca altfel nu se putea) :)).Decii astazi am fost la ultimele cumparaturi asa pe ultima suta de metrii si am asteptat cu nerabdare sa ajung si la standul cu produse Essence,la care imi doream de ff mult timp sa ajung..probabil ca stiti ca standul celor de la Essence se gaseste in magazinul Obor:)..nu am plecat de acolo cu mana goala evident asa ca vreau sa va arat cu ce m'am rasfatat.Inainte sa va arat produsele mai vreau sa va spun parerea mea despre standul si produsele lor:
-preturile sunt mai mult decat accesibile
-exista o varietate de produse..din care eu zic ca aveti ce alege
-produsele sunt calitative
-de abia astept sa ma mai reintorc<3

Buuuun,acestea sunt produsele mele:


 *Pensula pentru blush


*Concealer 3 in1 Forget it!


*Pensula Smokey eyes


 Cam atat ar fii,acum am un wishlist mult mai mare cu ce mi'as dori sa imi mai cumpar de la ei:x.Daca vreti mai multe detalii despre un anumit produs sectiunea de comentarii va sta la dispozitie.Va pup si ne citim la urmatoarea postare,bye,bye:*!

XoXo,Alle:*

joi, 12 aprilie 2012

I got it :x!!

     Heeeey,girls!:*

  Nu am mai postat de cateva zile,dar am fost putin ocupata cu pregatirile pentru Paste..am ajutat'o pe mama la curatenia generala,pe mamaie am ajutat'o la cozonaci,pasca,drob etc....iar seara ma mai relaxam putin si mergeam la Biserica,hm. asta inseamna ca am avut o saptamana destul de incarcata si inca nu s'a terminat.
 Am ajuns putin si pe la cumparaturi dar nu mi'am cumparat mare lucru...eram in cautarea anticearcanului Roll-on de la Garnier dar din nefericire nu l'am gasit asa ca mi'am cumparat decat BB Cream'ul pe care mi'l doream de ceva vreme.Ahh,finally!!


 Eu mi'am cumparat'o din Carrefour si am gasit'o din nou la reducere cu 21 de lei si mi s'a parut mai mult decat convenabil;).Nu vreau sa dau acum mai multe detalii pentru ca ii voi face un review mai amanuntit dupa ce o testez:D.
 Cam asta ar fii tot ce vroiam sa vb cu voi:*..si acum ma reintorc in bucatarie pentru ca vopsim oualee:x.Va pup si ne citim la urmatoarea postaree:*.Bye,bye!


XoXo,Alle:*

luni, 9 aprilie 2012

Top 5 rimeluri favorite:)

   Hello sweeties!:*

 Astazi revin cu o noua postare despre marea mea obsesieee si anume RIMELURILE...am incercat peste 10 tipuri de mascara de la diferite firme care promiteau diferite lucruri.Ei bine pentru mine rimelul este cel mai important lucru de make-up, eu una pot sa ies din casa fara fond de ten,fara pudra,fara blush,fara corector,fara ruj etc. dar atata timp cat am rimel pe gene ma simt cel mai bine:))
 Deci vreau sa impartasesc si cu voi marea mea ''obsesie'' si sa va arat 5 rimeluri care pe mine ma multumesc:D
  Incepem de la coada la cap:

*Locul 5:


The Max Volume Flash de la Rimmel London: e un rimel bunicel,ofera ceva volum,are o periuta medie(nici prea mare nici prea mica),dar pentru mine nu este cel mai grozav:)

 *Locul 4:




 Extra Super Lash de la Rimmel London varianta cu Curved Brush: a fost primul meu rimel cu o periuta de acest gen..cand l'am descoperit a fost rimelul mei preferat dar acum dupa ce am mai incercat si altele nu prea mai sunt de aceeasi parere:D

 *Locul 3:




 Pump Up Booster de la Miss Sporty: acest rimel l'am achizitionat recent si chiar imi place..nu ma asteptam sa fie asa de bun,m'a atras ff mult la el periuta imensa care se aseamana cu cea de la Scandaleyes.Alungeste genele si le confera volum dar totusi pare destul de natural.

 *Locul 2:





 Mascara Volume Deploye de la Yves Rocher: imi place ff mult acest rimel,intradevar confera volum genelor si nu le incarca chiar daca mai exagerez uneori :))

 *Locul 1:




 The Colossal Volum'Express de la Maybelline varianta Cat Eyes: am ajuns si la primul loc..acum sa fim onesti cui nu ii plac rimelurile de la Maybelline,cred ca sunt cele mai bune rimeluri pe care le'am incercat.Desi toata lumea lauda varianta simpla a acestei game ''The Colossal'' mie una acesta imi place cel mai mult.Ii ador periuta,alungeste genele,le confera volum,le separa,arata natural pe gene,ajuta la cresterea lor...ce poti sa ceri mai mult de la un rimel.Este favoritul meu si cred ca va mai fi pt o buna perioada de timp:x

 Cam asta ar fi pentru astazi,sper ca va placut.Va pup si ne citim la urmatoarea postare:*

     Bye,bye! XoXo,Alle:*

duminică, 8 aprilie 2012

Giveaway by Chic Boutique

 Am gasit un giveaway ff dragutz...cu doua premii minunate,dintre care unul este surpriza...iar celalalt este aceasta geanta superba,iar eu cum sunt o iubitoare de genti nu am putut rezista fara sa ma inscriu.
 Va puteti inscrie si voi aici .Termenul limita este 30 aprilie:).
   Good Luck!:*

vineri, 6 aprilie 2012

Review:Nivea Tinted Moisturizing Day Care

     Hello sweeties!:*
Pentru astazi v'am pregatit un nou review si anumeeee un review pentru produsul meu favorit de ceva vreme: Nivea Tinted Moisturizing Day Care:).


Buuun..poi sa trecem la treaba ca sa nu lungim postarea in zadar nu?:))

*Ce imi place la ea:

-mirosul:are un miros specific cremelor Nivea care mie imi place destul de mult
-nu are o acoperire ff mare..din contra,dar pentru ca eu nu am prea multe probleme cu tenul(decat cate un cosulet din cand in cand) este ideala pentru mine
-este ff hidratanta si uniformizeaza frumos culoare pielii
-nu inarca tenul,arata ff natural si nu dauneaza tenului precum un fond de ten
-este recomandata in special adolescentelor cu tenul tanar
-contine vitamine si protectie UVA(dar nu specifica cat)
-este pentru toate tipurile de ten..desi eu zic ca pentru fetele cu tenul gras nu este cea mai indicata
-vine cu 50 ml de produs(mai mult decat un fond de ten)
-pretul este destul de convenabil zic eu..in jur de 30 de lei,desi eu am platit 38 deoarece am cumparat'o online

*Ce nu imi place la ea:

-nu pot sa zic ca exista ceva care sa nu imi placa la ea...doar ca pana in momentul in care tenul meu sa se obisnuiasca cu ea mi'au aparut cateva bubite pe fata si cateva cosulete,ceea ce mie nu prea imi apareau,acum nu stiu daca si alte fete au patit asa..cert este ca mie asa mi s'a intamplat
-cum am specificat si mai sus,nu are acoperire mare..asa ca in cazul in care aveti probleme prea mari cu tenul nu va sfatuiesc sa o cumparati
-in ciuda faptului ca pe ea scrie ca este pentru toate tipurile de ten eu nu consider ca este asa...desi eu am tenul normal totusi imi ingrasa zona T asta inseamna ca pentru fetele cu tenul gras chiar nu este buna
-un ultim dezavantaj ar fi acela ca se gaseste doar intr'o nuanta Natural..care este destul de inchisa iar fetele cu tenul deschis iarna nu o pot folosi...poate doar vara:D.

Cam aceasta ar fii parerea mea despre aceasta crema care pe mine totusi ma multmeste.Sper ca v'a fost de folos acest review si ne citim la urmatoarea postare.Va pup!:*
XoXo,Alle:*

marți, 3 aprilie 2012

Tag:Get to know me!

     Astazi vreau sa fac repede repejor un tag pe care l'am primit de la Flory si ii multumesc ff mult,esti o scumpaa!:*
   
     1.Are you named after anyone?
Dap,dupa nasa mea pe care o cheama Sanda..de acolo si numele de Alexandra:)
     2.When was the last time you cried?
Aseara...cand m'am uitat la Pariu cu Viata.
     3.Do you have any kids?
Nup...sunt prea mica:))
     4.If you were another person,would you be a friend of yourself?
Hm..cred ca da:).
     5.Do you use sarcasm a lot?
Doar in anumite cazuri..rareori:D
     6.Will you ever bungee-jump?
Daca voi avea ocazia...de ce nu:))
     7.Whats your favorite cereals?
Nu ma prea dau in vant dupa cereale...imi plac doar fulgii de porumb.
     8.Whats the first thing you notice about people?
Parul si ochii.
     9.What is your eye color?
Caprui;;).
     10.Scary movie or happy endings?
Final fericit..urasc filmele de groazaa!
     11.Favorite smells?
Vanilia,zambilele.
     12.Summer or winter?
Varaaa clar<3!!
     13.Computer or television?
Calculator!
     14.What's the farthest you've ever been from home?
Frantaaaa<3
     15. Do you have special talents?
Hm..nu sunt ff sigura...poi stiu sa cant,si imi place ff mult sa dansez..se pune?:))
     16. Where were you born?
Bucuresti,Romania:)
      17. What are your hobbies?
Imi place ff mult sa fac curat..sa ma ingrijesc,sa ma machiez..
      18. Do you have any pets?
Un motanel pe nume Richie:)
      19. Favorite movie?
Twilight<3!
      20. What do you want to be when you grow up? 
Sincer..inca nu m'am gandit:))..mai am timp sa ma gandesc:D
     21. When was your first slow dance and the song?
Nu mai stiu...
     22. Movies you dislike.
Filmele de groaza..cele SF si cele de actiune.
     23. What 3 YouTubers/bloggers would you like to meet in person?
Sunt ff multe...vr sa intalnesc toate blogg'aritele si youtube'aritele pe care le urmaresc:x!!
     24. Who do you tag: 
Tuturor fetelor care vor sa il faca:*

     Sper ca va placut,va pup:*!


      XoXo,Alle:*

duminică, 1 aprilie 2012

Achizitiile zilei:)

     Hello my ladies!:*
 Astazi revin cu o noua postare in care m'am gandit sa va arat ultimele achizitii pe care le'am facut.Astazi am fost cu tata la cumparaturi prin Carrefour si am profitat de aceasta ocazie pentru a'mi cumpara cateva cosmetice de care aveam maree nevoie:).Nu sunt ff multe produse,dar am vrut sa vi le arat:*
 Sii produselee sunt urmatoarele:


 Pretul nu il mai tin minte exact,dar o sa incerc sa il aproximez:D
-Unt de corp Fennel cu Shea: chiar aveam mare mare nevoie de un unt de corp pentru ca pe cel vechi l'am consumat..iar cele de la Fennel sunt preferatele mele mai ales cel cu Shea,are un miros incredibiil<3! Pret:10 lei.
-Rimel Miss Sporty Pump Up Booster: deasemenea aveam nevoie si de un rimel pentru ca pe cel de la Maybelline l'am terminat aproape:).Initial vroiam sa mi'l achizitionez pe cel de la Rimmel London Scandaleyes..dar mai aveau decat varianta waterproof insa acesta are o pensula ff asemanatoare si la fel de mare.Pret:13 lei.
-Blush Miss Sporty Ohh!Blushed again..: in ultimul timp am observat ca am o mica obsesie pentru blush'uri:x..asa ca nu am rezistat sa nu imi cumpar si un blush,acesta este in nuanta 003 Sienna.Pret:in jur de 10 lei.
-Creion retractabil Miss Spory Mini-Me eye liner: aveam nevoie si de un creion deasemenea:))..pentru ca cel de la Oriflame l'am consumat,sper ca si acesta sa fie la fel de bun ca acela.Pret:6 lei.
-Ruj Classics nuanta 203: pe acesta nu l'am cumparat eu ci l'am primit de la mama:)..pretul nu il stiu.

 Sper ca v'a placut si ne citim la urmatoarea postare.Va pup bye,bye!:*
XoXo,Alle:*